Welkom op de nieuwe website van Mijnvoer.nl

Welkom op de nieuwe website van MijnVoer.nl.  We hebben een stevig en compleet nieuw fundament onder onze ICT-structuur gelegd waarmee we verder kunnen bouwen aan een toekomst.  Natuurlijk zal het voor sommige gebruikers in het begin wat onwennig zijn en zult u uw routine terug moeten vinden. Wij weten zeker dat u dat gaat lukken en anders helpt onze helpdesk u graag verder.

Met deze nieuwe basis kunnen we verder werken aan de uitvoering van onze plannen. O.a. betere data-uitwisseling (denk dan bijvoorbeeld aan mineralenoverzichten), meer mogelijkheden om gemakkelijk termijncontracten af te sluiten en efficiëntere betalingsmethoden. Dit zijn gebruikerstools die wij voor u gaan realiseren.
We hebben nog meer ideeën. Ideeën die stuk voor stuk in het teken staan van een beter en duurzaam verdienmodel voor alle partijen in de agrarische sector. Blijf ons dus kort volgen en deel in de tussentijd gerust uw reacties over de nieuwe site met ons. Via deze link komt u in het vertrouwde inlogscherm.

Voor nu alvast succes en tot ziens op onze nieuwe website.

Team MijnVoer