MijnVoer – Voor meer regie over veevoer

De regie in de hand nemen voor uw veevoer? Eenvoudig online kiezen uit een compleet aanbod, dat kwalitatief, kostentechnisch interessant en transparant is? En zeker weten dat u het beste en specifieke voer voor uw vee koopt? Het kan allemaal met MijnVoer. MijnVoer is het eerste online en internationaal opererend veevoerplatform dat een volledig aanbod van veevoer heeft en tegelijkertijd tegemoet komt aan uw wensen en die van de markt. MijnVoer biedt namelijk talloze voordelen voor zowel de veehouder, voerspecialist én leverancier en is daarmee hét platform van de toekomst voor de veevoerindustrie.

De voordelen van MijnVoer zijn voor elke partij anders. Als veehouder biedt MijnVoer de mogelijkheid om de regie zelf in handen te nemen en te houden. U kiest namelijk – al dan niet in samenwerking met uw voerspecialist – zelf hoe het optimale rantsoen voor uw vee eruitziet en bent niet gebonden aan één producent. Doordat het totale aanbod op MijnVoer duidelijk voorzien is van heldere specificaties zoals kwaliteit, herkomst en samenstelling (inclusief prijzen), geeft het voerspecialisten de mogelijkheid om een specifiek en gebalanceerd rantsoen samen te stellen. En dat zorgt ervoor dat voerspecialisten hun expertise onafhankelijk in kunnen zetten. Zo weet u als veehouder dat uw vee het beste krijgt. Leveranciers krijgen zonder te investeren een nieuw verkoopkanaal, dat hen helpt hun productie en logistieke faciliteiten te optimaliseren en hun liquiditeit een boost te geven.

MijnVoer is onafhankelijk en werkt samen met alle marktpartijen. Naast het efficiënt bij elkaar brengen van de vraag uit de markt en een passend aanbod, biedt MijnVoer ook aanvullende services. Dat zorgt ervoor dat MijnVoer hét platform is voor voerspecialisten om hun expertise naar veehouders te etaleren. Daarmee kunt u als veehouder rekenen op het beste voer tegen transparante prijzen. Nu en in de toekomst.

MijnVoer – Voor meer regie over uw veevoer.