Voor een nieuwe dynamiek in de veehouderij

Over ons

MijnVoer is een vernieuwend internetplatform voor veevoeders. Hier komt vraag en aanbod van (op maat gemaakte) veevoeders samen. Boeren kunnen hun persoonlijke samenstelling of producten direct vergelijken en bestellen.

Het doel van MijnVoer is de kostprijs te verlagen en de resultaten en het rendement in de keten te verbeteren. Dit door op een transparante en onafhankelijke manier vraag en aanbod van voeders bij elkaar te brengen. Met een beter technisch resultaat en een verlaging van de kostprijs wil MijnVoer bijdragen aan de versterking van de concurrentiepositie van de gehele sector.

Alleen of met een onafhankelijke voeradviseur maakt de veehouder zijn eigen voersamenstelling. Op MijnVoer.nl kan de veehouder vervolgens 24 uur per dag het aanbod van meer dan 20 mengvoerbedrijven vergelijken en direct bestellen. Graag leggen we in detail uit hoe het werkt.

Voor de deelnemende leveranciers is MijnVoer een efficiënt en risicoloos extra verkoopkanaal. Voor de veehouder biedt het een scherpe inkoopmogelijkheid met gegarandeerde kwaliteit. Ten slotte kunnen onafhankelijke voerspecialisten met de heldere specificaties van MijnVoer (zoals kwaliteit, samenstelling en prijzen) een onafhankelijk, specifiek en gebalanceerd rantsoen samenstellen

MijnVoer werd in 2012 (onder de naam MijnVoer) opgericht door Pieter Snoeijen en Maurice van den Eijnden. Beide hebben een achtergrond in de diervoedersector en wilden de agrarische sector mee laten profiteren van de mogelijkheden van het vergelijken en direct bestellen via het internet. In 2019 heeft Duynie Group (onderdeel van coöperatie Royal Cosun) de aandelen van MijnVoer overgenomen. Een samenwerking die elkaar versterkt en waarbij de onafhankelijkheid bij het vergelijken van op maat gemaakte mengvoeders gewaarborgd blijft.

MijnVoer is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde speler op de voermarkt. MijnVoer is wereldwijd uniek en heeft internationale groeiambities. Op dit moment is MijnVoer actief in Nederland, België en Duitsland. eFeed, MijnVoer en MijnVoerMarkt zijn verschillende merknamen waarmee MijnVoer.nl B.V actief is.

Ook online klantenondersteuning op MijnVoer.nl

MijnVoer.nl had al een uitstekende helpdesk via email en telefoon. Nu voegt MijnVoer.nl daar extra online ondersteuning aan toe via chat en WhatsApp.

LEES MEER
Prijsvoordeel MijnVoer blijft groot

De grondstofmarkten zijn flink in beweging. Ondanks de schommelingen zien we dat het prijsvoordeel van MijnVoer afgezet tegen de WER (Wageningen Economic Research) prijs groot blijft. Prijsverschillen in de orde van grootte van enkele euro’s per 100 kg zijn geen uitzondering. Gekoppeld aan stabiele, goede technische cijfers resulteert dit in fors hogere saldo’s voor veebedrijven…

Lees meer