Voor een nieuwe dynamiek in de veehouderij

Prijsvoordeel MijnVoer wordt weer snel groter

Het vergelijk van de MijnVoer referentieprijzen met de WER-prijzen en met voeders uit de reguliere industrie laat zien dat het voordeel voor varkens- en rundveevoeders weer snel groter wordt. In de snel dalende grondstoffenmarkt kan het voordeel oplopen tot enkele euro’s per 100 kg.

Wilt u precies weten hoe groot het huidige voordeel van inkoop via MijnVoer.nl in uw geval is? Upload dan vandaag nog uw eigen samenstelling via de MijnVoer Scan & Vergelijk Service . Plaats uw specifieke voeders in de bulkwagen, vraag uw unieke prijs uit voor de voeders, geleverd op uw bedrijf en laat u verrassen.

MijnVoer vs WER t/m november 2021.

Rundveehouderij

Varkenshouderij

 

Gebruik Scan & Vergelijk om uw voersamenstelling eenvoudig te vergelijken.

Vaak krijgen wij de vraag: “ wat kost mijn voersamenstelling vandaag op MijnVoer?”. Om dit te weten te komen kunt u momenteel handig gebruik maken van de Scan&Vergelijk. Wij gebruiken deze tool om uw samenstelling op juiste wijze te kunnen vergelijken namelijk; op grondstoffen en op nutriënten. Zo voorkomen we bijvoorbeeld dat u uw eiwitbrok met onze standaard ingevulde eiwitbrok (die hoogstwaarschijnlijk andere grondstoffen bevat) vergelijkt.

LEES MEER
Prijsvoordeel MijnVoer wordt weer snel groter

Het vergelijk van de MijnVoer referentieprijzen met de WER-prijzen en met voeders uit de reguliere industrie laat zien dat het voordeel voor varkens- en rundveevoeders weer snel groter wordt. In de snel dalende grondstoffenmarkt kan het voordeel oplopen tot enkele euro’s per 100 kg. Wilt u precies weten hoe groot het huidige voordeel van inkoop…

Lees meer