Voor een nieuwe dynamiek in de veehouderij

Interview bij Boerenbusiness over MijnVoer

De voordelen van Mijnvoer zijn groot. In een interview met Wouter Baan van Boerenbusiness  worden de voordelen van het vergelijken van op maat gemaakte veevoeders besproken. Daarnaast komen ook andere ontwikkelingen in de veehouderij en de mengvoerindustrie aan de orde. Druk op onderstaande afbeelding en bekijk de video:

 

Link naar de video:
https://www.boerenbusiness.nl/video/10890739/039-voer-en-advies-loskoppelen-levert-kostprijsvoordeel-op-039

 

Onderzoek Wageningen: kostprijs big en vleesvarken fors lager met onafhankelijk advies en vergelijken voeraanbieders

Onderzoek van Wageningen University & Research toont aan dat de kostprijs van een big en een vleesvarken in Nederland tot 16 eurocent per kg slachtgewicht kan dalen met onafhankelijk advies en het voerplatform MijnVoer. Dit komt door de combinatie van verbeterde zoötechnische prestaties en een scherpere voerprijs. Ongeveer de helft van deze besparing wordt gerealiseerd op het zeugenbedrijf, de andere helft kan bespaard worden in de mesterijfase, zo toont het onderzoek aan. Het onderzoek van Wageningen University & Research is mede gebaseerd op uitgangspunten die door MijnVoer zijn aangedragen.

LEES MEER
Nieuwe cursusdata Voeding melkvee 2021/2022

Nieuwe cursusdata Voeding melkvee 2021/2022 Na het grote succes van voorgaande jaren organiseert MijnVoer dit jaar samen met de onafhankelijke voerspecialisten Liba, Nutrivice Consultancy & VIB wederom diverse cursussen. De cursussen vinden plaats door heel Nederland en in België. Zodat er altijd een locatie bij u in de buurt is.   Cursusoverzicht: Voor het totale…

Lees meer