Gebruik Scan & Vergelijk om uw voersamenstelling eenvoudig te vergelijken.

Gebruik Scan & Vergelijk om uw voersamenstelling eenvoudig te vergelijken.

Vaak krijgen wij de vraag: “ wat kost mijn voersamenstelling vandaag op MijnVoer?”. Om dit te weten te komen kunt u momenteel handig gebruik maken van de Scan&Vergelijk. Wij gebruiken deze tool om uw samenstelling op juiste wijze te kunnen vergelijken namelijk; op grondstoffen en op nutriënten. Zo voorkomen we bijvoorbeeld dat u uw eiwitbrok met onze standaard ingevulde eiwitbrok (die hoogstwaarschijnlijk andere grondstoffen bevat) vergelijkt.

Het gebruik is heel eenvoudig en u krijgt daarmee een eerlijke vergelijking met uw huidige voersamenstelling.

Wat moet u daarvoor doen?

U kunt heel simpel uw leverbon inscannen en vervolgens op de Scan&Vergelijk pagina uploaden. Onze nutritionist zal dan uw samenstelling in uw MijnVoer-account zetten zodat u vervolgens een vergelijking kunt maken op basis van de zelfde grondstofsamenstelling en nutriënt-waarden bij de leveranciers die op dat moment een aanbod doen op MijnVoer.

Voordeel van het gebruik maken van de Scan & Vergelijk is dat we uw samenstelling kunnen vergelijken in plaats van dat u  uw huidige samenstelling met 1 van onze standaard voedermiddelen vergelijkt. Zo kunt u genieten van het maatwerk dat mogelijk is met MijnVoer.

Nog geen account of hulp nodig?

Geen probleem u kunt hier heel eenvoudig een account aanmaken. Mocht u direct hulp willen kunt u gebruik maken van onze helpdesk chat of een mail sturen naar info@mijnvoer.nl. Wij nemen dan spoedig met u contact op om u verder te helpen.