Voor een nieuwe dynamiek in de veehouderij

Bedankt voor uw inzending!

Dank u voor het uploaden van u voeder(s). MijnVoer gaat voor u aan de slag.

Na controle en autorisatie krijgt u van ons een reactie. Vervolgens kunt u zelf vergelijken en online zien hoe groot de voordelen van MijnVoer voor uw bedrijf zijn.

Het kan even duren voordat uw samenstelling is gecontroleerd en verwerkt. We nemen contact met u op zodra de samenstelling(en) in uw account staan.

Met vriendelijke groet,

Team MijnVoer

Onderzoek Wageningen: kostprijs big en vleesvarken fors lager met onafhankelijk advies en vergelijken voeraanbieders

Onderzoek van Wageningen University & Research toont aan dat de kostprijs van een big en een vleesvarken in Nederland tot 16 eurocent per kg slachtgewicht kan dalen met onafhankelijk advies en het voerplatform MijnVoer. Dit komt door de combinatie van verbeterde zoƶtechnische prestaties en een scherpere voerprijs. Ongeveer de helft van deze besparing wordt gerealiseerd op het zeugenbedrijf, de andere helft kan bespaard worden in de mesterijfase, zo toont het onderzoek aan. Het onderzoek van Wageningen University & Research is mede gebaseerd op uitgangspunten die door MijnVoer zijn aangedragen.

LEES MEER
Nieuwe cursusdata Voeding melkvee 2021/2022

Nieuwe cursusdata Voeding melkvee 2021/2022 Na het grote succes van voorgaande jaren organiseert MijnVoer dit jaar samen met de onafhankelijke voerspecialisten Liba, Nutrivice Consultancy & VIB wederom diverse cursussen. De cursussen vinden plaats door heel Nederland en in BelgiĆ«. Zodat er altijd een locatie bij u in de buurt is.   Cursusoverzicht: Voor het totale…

Lees meer