Voor een nieuwe dynamiek in de veehouderij

Het assortiment van MijnVoerMark.nl groeit verder

Het assortiment van MijnVoerMark.nl groeit verder

Het assortiment van MijnVoerMarkt.nl, het platform waar bijproducten en specialties worden aangeboden, groeit. Onlangs is Q-milch kalvermelkpoeder van Denkavit aan het assortiment toegevoegd. Continu vinden uitbreidingen aan het assortiment plaats, waarmee wij u kunnen voorzien van een ruime keuze uit bijproducten en specialties voor de verschillende diersoorten.

Q-milch kalvermelkpoeder

Q-Milch kalvermelkpoeder is kwaliteitsmelkpoeder voor een goede opstart en veilige vertering door het kalf. Verder is Q-Milch kalvermelkpoeder eenvoudig in te passen in ieder voerschema. Door gebruik van hoogwaardige grondstoffen en strikte controle op stremming en oplosbaarheid van eiwitten biedt Denkavit u met Q-milch uitstekende kwaliteit.

Tevens is via MijnVoerMarkt een supportpakket kalveropfok te bestellen. Een onafhankelijke jongveespecialist bezoekt uw bedrijf om uw kalveropfok te professionaliseren en te optimaliseren. U ontvangt een bezoekrapport met concrete adviezen en een specifiek voerschema.

 

Meer veehouders kiezen voor MijnVoer(Markt).nl

Steeds meer veehouders kiezen voor onafhankelijk advies om hun rantsoenen te formuleren. In combinatie met inkoop via internet kiest u hiermee voor resultaat en rendement.

Met jaren ervaring en een groot platform met verschillende aanbieders bent u bij MijnVoer.nl en MijnVoerMarkt.nl  aan het juiste adres voor slimme inkoop van voer waarbij u gegarandeerd bent van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Onderzoek Wageningen: kostprijs big en vleesvarken fors lager met onafhankelijk advies en vergelijken voeraanbieders

Onderzoek van Wageningen University & Research toont aan dat de kostprijs van een big en een vleesvarken in Nederland tot 16 eurocent per kg slachtgewicht kan dalen met onafhankelijk advies en het voerplatform MijnVoer. Dit komt door de combinatie van verbeterde zoötechnische prestaties en een scherpere voerprijs. Ongeveer de helft van deze besparing wordt gerealiseerd op het zeugenbedrijf, de andere helft kan bespaard worden in de mesterijfase, zo toont het onderzoek aan. Het onderzoek van Wageningen University & Research is mede gebaseerd op uitgangspunten die door MijnVoer zijn aangedragen.

LEES MEER
Nieuwe cursusdata Voeding melkvee 2021/2022

Nieuwe cursusdata Voeding melkvee 2021/2022 Na het grote succes van voorgaande jaren organiseert MijnVoer dit jaar samen met de onafhankelijke voerspecialisten Liba, Nutrivice Consultancy & VIB wederom diverse cursussen. De cursussen vinden plaats door heel Nederland en in België. Zodat er altijd een locatie bij u in de buurt is.   Cursusoverzicht: Voor het totale…

Lees meer