Het assortiment van MijnVoerMark.nl groeit verder

Het assortiment van MijnVoerMark.nl groeit verder

Het assortiment van MijnVoerMarkt.nl, het platform waar bijproducten en specialties worden aangeboden, groeit. Onlangs is Q-milch kalvermelkpoeder van Denkavit aan het assortiment toegevoegd. Continu vinden uitbreidingen aan het assortiment plaats, waarmee wij u kunnen voorzien van een ruime keuze uit bijproducten en specialties voor de verschillende diersoorten.

Q-milch kalvermelkpoeder

Q-Milch kalvermelkpoeder is kwaliteitsmelkpoeder voor een goede opstart en veilige vertering door het kalf. Verder is Q-Milch kalvermelkpoeder eenvoudig in te passen in ieder voerschema. Door gebruik van hoogwaardige grondstoffen en strikte controle op stremming en oplosbaarheid van eiwitten biedt Denkavit u met Q-milch uitstekende kwaliteit.

Tevens is via MijnVoerMarkt een supportpakket kalveropfok te bestellen. Een onafhankelijke jongveespecialist bezoekt uw bedrijf om uw kalveropfok te professionaliseren en te optimaliseren. U ontvangt een bezoekrapport met concrete adviezen en een specifiek voerschema.

 

Meer veehouders kiezen voor MijnVoer(Markt).nl

Steeds meer veehouders kiezen voor onafhankelijk advies om hun rantsoenen te formuleren. In combinatie met inkoop via internet kiest u hiermee voor resultaat en rendement.

Met jaren ervaring en een groot platform met verschillende aanbieders bent u bij MijnVoer.nl en MijnVoerMarkt.nl  aan het juiste adres voor slimme inkoop van voer waarbij u gegarandeerd bent van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.